Pimp My Ride School of Autoverhoilu: 5 syytä verhoilla auton istuimet uudelleen

Suosittu MTV-ohjelma “Pimp My Ride” saattoi päättyä, mutta räätälöity koripaja, jossa työ valmistui, West Coast Customs, tarjosi katsojille puutetta inspiraatiosta. Jokaisessa jaksossa näytettiin, että yleisön jäsen, jolla oli vanha auto, korjattiin ja korjattiin näyttämään paremmalta kuin uudelta. Vaikka valmiit autot näyttivät aina uskomattomilta ulkopuolelta, sisätilat eivät koskaan välttyneet huomiosta. Tässä on viisi syytä verhoilla auton istuimet uudelleen.
1. Säästä rahaa
Jos olet joskus nähnyt hylätyn auton palaneen kuoren, olet ehkä jo huomannut, kuinka vähän turvaistuimissa todella on. Turvaistuimet näyttävät uusina isoilta ja mukavilta, mutta poistavat päällysteen, vuorauksen ja pehmusteen, ja ne ovat vain yksinkertaisia metallirunkoja. Verhoilu on halpa tapa kunnostaa auton istuimet niiden kunnosta riippumatta. Jopa vanhat, haalistuneet ja pahasti kuluneet istuimet voivat näyttää aivan uusilta, kun pehmusteita ja kangasta käytetään oikein. Verhoilu on paljon halvempaa kuin uusien istuinten ostaminen ja voi parantaa autoasi huomattavasti.
2. Tallenna autosi
Monet autoilijat laiminlyövät turvaistuimiaan ja tämä saa auton näyttämään paljon vanhemmalta kuin se todellisuudessa on. Oikealla huolto- ja kunnossapitotasolla autot kestävät helposti satoja tuhansia kilometrejä. Nuhjuiset, likaiset ja tahraiset sisätilat voivat saada ihmiset ajattelemaan, että auto on valmis romuttavaksi, vaikka se onkin mekaanisesti ehjä. Istuinten verhoilu on ihanteellinen tapa hengittää uutta elämää vanhaan autoon.
3. Säilytä tai paranna jälleenmyyntiarvoa
Ellet omista harvinaista tai klassista autoa, et koskaan alene auton arvoa verhoittamalla istuimia. Itse asiassa vanhimmissa ja harvinaisimmissa autoissa on harvoin alkuperäistä tehdasverhoilua. Autosi jälleenmyyntiarvo voidaan säilyttää tai jopa nostaa ammattimaisella verhoilutyöllä. Ellet ole aina käyttänyt auton istuinpäällisiä ja alkuperäiset istuimet ovat koskemattomassa kunnossa, vanhojen istuinten verhoilulla on positiivinen vaikutus jälleenmyyntiarvoon.
4. Mukauta kyytiäsi
Verhoilu antaa sinulle mahdollisuuden valita minkä tyyppisen materiaalin haluat autoosi. Jos sinulla on kangasistuimet, niiden nahkaverhoilu voi olla todellinen askel eteenpäin. Jos tarvitset vain lisää kestävyyttä lasten tai lemmikkien takia, synteettisen materiaalin valitseminen on fiksu teko. Forbesin avustajan Fred Albertin mukaan “tekniset kankaat ovat yleensä kestävämpiä kuin luonnolliset”. Verhoilu antaa sinulle mahdollisuuden parantaa autoasi ja mukauttaa ajoasi.
5. Hanki uusia taitoja
Haluat ehkä yksinkertaisesti ostaa materiaalia verhoiluvinyylitoimittajilta ja antaa ammattilaisen tehdä kova työ, mutta miksi lopettaa tähän? Verhoilu on helppo oppia yökoulussa ja voit käyttää turvaistuinta ensimmäisenä oppimisprojektina. Taitojen oppiminen kerran auttaa sinua tulevaisuudessa.
Johtopäätös
Turvaistuinten verhoilulla on monia etuja. Mitä mieltä olet listastamme? Oletko kokeillut auton verhoilua? Jätä meille kommenttisi tai vinkkisi alle!